SON PAYLAŞILANLAR

Site içi arama

27 Ekim 2014 Pazartesi

1 İnşaat İstikamet Rölevesi Nedir?

İnşaat istikamet rölevesi; inşaat ruhsatı alınmadan önce çizilecek olan mimari projeye altlık olmak üzere imar durumuna uygun olarak hazırlanan parselin mesafelerini ve yapılacak olan binanın ebatlarını gösteren krokidir.

Örnek İnşaat İstikamet Rölevesi Belgesi:

1 yorum :

  1. Epoksi Zemin Kaplama Firmanız Özer Epoksi
    Ekim 10, 2018
    Epoksi uygulama firmamız, Türkiye genelinde profesyonel Epoksi Zemin Kaplama, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamaları hizmetlerini 25 yılı aşkın uzmanlık tecrübesiyle, ön keşif, projelendirme, uygulama, bakım ve onarım olarak anahtar teslimi sunmaktadır..
    Epoksi Zemin Kaplama, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamalarını eski veya yeni yapıların zeminlerine kolaylıkla uygulayabilmekteyiz. Zemininizin durumu ne kadar kötü olursa olsun epoksi uyugulama firmamız sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi yapılarınızın değerini de artırabilirsiniz. Profesyonel ve güvenilir epoksi uyugulama firmamız, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamaları hakkında daha geniş bilgi almak için bize ulaşmanız yeterlidir
    Epoksi Boya Satış ve Uygulamalarda 9 TL den başlayan fiyatlarımızla 25 yıllık kurumsal tecrübemizle 4 yıl garantili olup Avrupa standartlarına uygun malzemelerimizle hizmet vermekteyiz. Malzeme ve işçilik anahtar teslimi garantilidir .
    https://www.ozerepoksi.com

    YanıtlaSil

Yorumlama biçimi: Anonim seçerek yorumlarınızı yapabilirsiniz.

Yükleniyor...
 
Telif Hakkı © 2017 Tüm hakları saklıdır. HARİTA ONLINE
Bu site Blogger tarafından desteklenmektedir.